Contact: Sfetcu Florin
Adresa: Slatina, Jud. Olt
Telefon: 0743/136.279
0784/689.524; 0770/998.603 tel/fax 0349/402.944
E-mail: florin_sfetcu@yahoo.com

marți, 20 decembrie 2011

Motive de incredere in Generali



Generali este o companie internationala, de origine italiana, care s-a infiintat la Trieste, in  nordul Italiei, acum aproape 200 de ani. Este una dintre cele mai puternice companii de asigurare din lume, sintem printre primii trei asiguratori europeni. Suntem o companie compozita si asiguram atit viata cit si bunurile oamenilor. Este remarcabil ca 54 de milioane de clienti din intraga lume au ales Generali, din care unii sunt la a treia sau a patra generatie. 630 de companii fac parte din grupul Generali iar capitalul social al companiei este mai mare de 3o mil euro.
            Cu alte cuvinte este o companie de traditie, cu o mare putere financiara si de top in domeniul industriei asigurarilor. Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii financiare care nu inseamna altceva decat: bani in cazul unor situatii nefericite, cum ar fi: deces, imbolnavire, incendiu, inundatii sau accidente auto si mai ales, bani in caz de situatii fericite: nunta, studii superioare pentru copii, pensie. Pentru ca indiferent ce ni se intampla in viata, fara bani  ni se reduc in mod drastic sansele de a alege. Si, cred ca sunteti de acord cu noi ca ne place sa putem face alegeri in viata si sa nu fim pusi in fata unui fapt implinit – mai ales din motive financiare. Pe plan european Generali este lider pe sectorul asigurarilor de viata, ramura care genereaza peste doua treimi din veniturile grupului.Generali ofera posibilitatea creerii de acumulari financiare pentru:

    * pensii private
    * constituirea unui fond asigurat de studii pentru copii
    * constituirea unui fond asigurat pentru casatoria copiilor
    * constituirea unui fond asigurat pentru o investitie viitoare, fond realizat prin investitii cu suportul specialistilor Generali

In acelasi timp la Generali gasiti:

Asigurari pentru Persoane Fizice:

Sanatate
Accidente
Auto
Locuinta
Vacante si calatorii
Raspundere civila
Agricole
             
 Asigurari pentru Persoane Juridice:

Angajati
Birouri si cabinete profesionale
Activitati comerciale si industriale
Asigurari tehnice
Auto
Raspundere civila
Transport
Agricole


Grupul Generali este unul dintre cei mai importanţi operatori de pe piaţa mondială de produse de asigurare şi financiare. Principalul obiect de activitate îl reprezentă asigurarea mărfurilor transportate pe cale navală. În primii ani de la înfiinţare s-au deschis reprezentanţe în metropolele vremii – Viena, Budapesta şi Praga, precum şi Bordeaux şi Marsilia. Expansiunea companiei a continuat, în deceniile următoare deschizîndu-şi reprezentanţe, atât în alte state europene – Franţa, Germania şi Elveţia cât şi peste ocean, în America şi în Asia.
Anul 1993 marchează revenirea companiei Generali pe piaţa din România, societatea oferind, pentru început, clienţilor săi (persoane fizice şi persoane juridice) o gamă largă de asigurări generale, precum: asigurări de incendiu, furt şi tâlhărie, CASCO, răspundere civilă, asigurarea de întrerupere a afacerilor, asigurarea pentru toate riscurile de construcţie, asigurarea pentru toate riscurile de montaj, asigurarea de leasing, asigurări maritime şi de transport etc.
Standardul ridicat al serviciilor, profesionalismul demonstrat în lumea afacerilor, politica financiară echilibrată, dublate de un underwriting prudent, au făcut din Generali Asigurări o companie cu renume pe plan naţional şi internaţional, meritele sale fiind recunoscute în anul 2000, când Business Initiative Directions, organizaţie internaţională de consultanţă şi expertiză în domeniul calităţii serviciilor, i-a decernat premiul internaţional de excelenţă şi calitate "Arcul Europei".
Din 2002 şi până în prezent, Generali Asigurări a înregistrat progrese de la an la an, menţinând o poziţie onorabilă în topul primilor 10 asiguratori.
Activitatea de reasigurare a Generali Asigurări SA implică şi susţine realizarea angajamentelor societăţii, acestea din urmă fiind garantate de tratatele de reasigurare încheiate cu companii de top din industria reasigurărilor, cotate excelent sau superior de către companiile internaţionale de rating cum ar fi Standard & Poor's, Fitch sau Moody's.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu